Friday, February 6, 2009

PROPA

Liar..Propa..Penipu..Same thing right?Ahahaha..Aku nk cite something psl ni...Coz bila depan kita dia berlagak baik...Tapi sebenarnya..Dia juga adalah lalang..Word lalang ni pinjam dari KARL..ahahah..Pinjam sat ye nok..Ahhahaha..Coz aku cam nk cite something je bila KARL sebut psl lalang..Like on of my fren juga la kaedahnya...Skang dia leh di kategori kan seperti lalang and aku mmg suka kalau sebut LIAR...or PROPA!Best best best!hahaha..Dia mmg la di kategorikan baik..But bila aku perhatikan dia..Sometimes menyakitkan hati..Blleeeyyy???..Kehkehkehkeh..So now aku suka sebut dia sebagai LIAR,PROPA,LALANG..hahahaha..Nsb ko la labu...Kesian..eheheheh...

4 comments:

azai said...

adoiii.. sapalah agak owang tu erk?
ko ni kan suka nak suh aku main teka teki.. hehahahaha

ina said...

ade ke aku suruh?tkde kan.. :P

Miss Coco Chanel said...

aiyooo sape lalang tuh?? ape2 pun...ADA AKU KISAH??

ina said...

ade ke aku suh ko kisah?tkde kan?