Sunday, September 30, 2012

RECOVER??


Wow!! Selama seminggu aku dihimpit dengan kesihatan yang tidak mengizinkan...Pppphheeeww!! Tiga hari aku flat yang teramat..Demam dan pening..Kalau aku tulis migrain dia tkde lah macam migrain..Tapi pening lah..Dalam masa seminggu tu, macam2 hal juga yang berlaku..Bertambah teruk lagi ada..Seminggu itu juga, aku bengang dengan ramai orang..Aku pun pelik..Asal aku sakit je ada je cari pasal..Hahahahaha..Semua kena..Ada sorang ni kena pulak nak gurau tapi tak kena..Salah masuk gurauannya tu..Tak pasal aku meroyan kat dia..Pastu dia cakap aku emo..Sapa suruh buat lawak time aku cam gini..Masa dia sakit takde aku gurau cam dia gurau tau..Hahahahah..Nasib ko lah kan..Sedas kena dengan aku..Last2 risau dia bila aku tak reply apa2 kat dia..Tapi aku ckp kt dia nanti aku cerita apa yg berlaku yg membuatkan aku tegang..Masa dia dtg jumpa aku tu,terus tanya..Tak sempat2..Ampeh..Last2 aku cakap nanti..Bagi aku betul2 sihat..Mood pun up and down..Nak cite bendanya..Hahahahah..Yang sorang lagi dok bising kat aku sbb aku makan maggi waktu sakit..Hahahahaha..Habis tu, itu je ada kt dapur..Nak turun malas..Hehehehe..So sekarang aku dah betul2 sihat..Harap2 begitu lah..Tak nak nanti lain jadinya kan..Hehehheh..Ummm, raya haji nak dekat dah kan???Cuti tak apply lagi..Mampus!Uhuuhhuuh..Oklah..Aku nak sambung buat keje..Chow Chin Chow..

No comments: